Navigation
Hem > Vad vi gjort > Vellingebostäder

Vellingebostäder

“Det har blivit en tydlighet vart vi är på väg och det går inte att gå under radarn och välja bort saker på eget bevåg.”

Anders Larsson, VD i Vellingebostäder

Anders Larsson, VD i Vellingebostäder, hade efter sina 10 första månader summerat ihop sin bild med några utkast och insåg att det behövdes en enande affärsplan. Men det behövde vara en affärsplan som blev aktiv, levande och som ägdes av organisationen.

Utmaning

Vellingebostäder behövde stöd för att ta fram en levande affärsplan, att transformeras till ett proaktivt företag och etablera ett resultatorienterat arbetssätt.

Lösning

Vi hjälpte ledningsgruppen att skapa en levande affärsplan och bryta ner den till individnivå i form av Resultatplaner med de allra viktigaste och skarpa målen. Arbetssättet har sedan rullats ut till alla individer i bolaget. Uppföljningen sker per vecka där varje individ får berätta om hur man ligger till och vad som ska ske framåt. Parallellt har vi coachat ledarskapet, det har blivit mindre mötesledande och mera operativ ledning på det som verkligen är viktigt.

Resultat

Vellingebostäder har blivit ett aktivt bolag, ett verktyg, som verkar för att utveckla VellingekommunAlla har mål som följs upp veckovis och alla har bättre insikt i varandras arbete.

Fakta

Företag: Vellingebostäder
Huvudkontor: Vellinge
Bransch: Fastigheter
Omsättning: 80 MSEK
Antal anställda: 18

Vill du läsa mer om vad vi gjort för Vellingebostäder? Slå oss en signal på 020-210 999. Allt börjar med ett inspirerande samtal!