Navigation
Hem > Vad vi gjort > Skånemejerier

Skånemejerier

“The Sky’s the limit – ett lämpligt uttryck att ha med sig när man jobbar med Qeep.”

Björn Sederblad, VD i Skånemejerier

Skånemejerier bad Qeep hjälpa dem att sätta ökat fokus på resultatet och bli bättre på att gå i mål med sina projekt. Det resulterade i en tiofaldig resultatförbättring.

Utmaning

Att hjälpa Skånemejerier att öka sitt resultatfokus.

Lösning

Tillsammans med ledningen introducerade vi ett nytt resultatorienterat arbetssätt i verksamheten. Det handlade om att sätta upp tydliga mål och att följa upp dem. För när man blir bättre på att verkligen leva upp till löftena man ger varandra i ett team och driva frågor på ett affärsmässigt sätt ger det resultat.

Resultat

Skånemejerier har genomfört ett framgångsrikt förändringsarbete och lyckad omorganisation. Hela organisationen har ett ökat resultatfokus – vilket är den främsta framgångsfaktorn. De har ökat hastigheten gällande innovation och förmåga att slutföra projekt och skapat en varaktig förändring av arbetsmetoder. Resultatet blev en tiofaldig resultatförbättring från 27 MSEK till cirka 300 MSEK.

Fakta

Företag: Skånemejerier
Huvudkontor: Malmö
Bransch: Livsmedel
Omsättning: 3 900 MSEK
Antal anställda: 600

Vill du läsa mer om vad vi gjort för Skånemejerier? Slå oss en signal på 020-210 999. Allt börjar med ett inspirerande samtal!