Navigation
Hem > Blogg > Motivation > Varför inte en workshop?

Varför inte en workshop?

Som en del i vårt 20-årsfirande har vi gett bort ett antal gratis workshops. Den senaste omgången avslutades i fredags och vi kan konstatera att det blev fullbokat när vi nu för andra gången erbjöd företag en kostnadsfri workshop.

Som en arenakonsert med en superstjärna!

Under förra omgången i höstas försvann alla 20 workshops innan deadline vilket uppenbarligen verkar ha grämt en del av dem som inte hann med. Men att vissa var så på hugget kom faktiskt som en överraskning.

Bannern med reklam för kampanjen kom upp på vår hemsida vid klockan elva på söndagskvällen. Och 00.20 bokades den första workshopen. Kändes lite som vi precis släppt biljetterna till en arenakonsert med en superstjärna. Allt som fattades var en kö med övernattade människor i sovsäckar utanför vårt kontor. Fast vem vet – några kanske sov framför datorn hemma…

Människorna gör skillnad

En annan intressant reflektion är att ett företags produkt eller tjänst inte spelar så stor roll när det gäller förändringsbehov och att dra nytta av den fulla potentialen i organisationen. Det viktiga är människorna, de personer som är involverade och kan påverka utvecklingen. Det är där allt börjar.

Det märks inte minst på den bredd av företag som valde att utnyttja vårt erbjudande. Bland de intresserade hittar vi allt från nya aktörer i den digitala frontlinjen till traditionella verkstadsföretag med en etablerad marknad.

Redo för hösten?

Slutligen vill vi tacka alla som tagit chansen. Vi ser fram emot att få arbeta med er i september – spännande att förändra synen på vad som är möjligt! Många företag kommer att stå väl rustade inför höstens utmaningar och ha alla förutsättningar att göra 2018 till sitt år. Fast vissa lite mer än andra!