Navigation
Hem > Nyheter > Qeep genomför ledarträning tillsammans med Friends of Executive

Qeep genomför ledarträning tillsammans med Friends of Executive

Dela

Friends of Executive är ett professionellt nätverk för verkställande direktörer som ansvarar för minst 50 miljoner kronor i omsättning. Nätverket samlas under olika former flera tillfällen om året med syfte att upprätthålla relationer och utbyta erfarenheter med varandra. Idag har Friends of Executive över 300 medlemsföretag.

Nätverket har nu anlitat Qeep för att genomföra en ledarträning i samband med träffarna med fokus på mind-set för resultat och att ge medlemmarna verktyg att ta med sig hem. Första träffen genomfördes den 1:a februari

”Vi vill skapa mervärde för våra medlemmar där de får en möjlighet att utmana sig själva och sin organisation. De flesta känner väl till effekterna med att jobba med tydliga mål och en aktiv coaching som ledare. Nu får man även möjlighet att träna på det och utbyta erfarenheter”, säger Jimmy Olden CEO, Friends of Executive.

”Det jag framför allt gillade efter första tillfället var hur Qeep skapade en interaktion mellan deltagarna även utanför träffen. Alla som var med fick parvis boka in varandra på en lunch eller telefonsamtal för att fortsätta att coacha varandra. Det är bra, det bygger erfarenhetsutbyte även i vardagen.” säger Jimmy.

Med på ledarträning var bl.a. Kalle Gustafsson, VD PoG (Woody Bygghandel):

”Det var mycket bra och för mig handgripliga saker. T.ex. ska jag ha uppföljningssamtal med mina chefer i nästa vecka och jag kan direkt använda den typ av coaching som vi tränade på i kursen”, säger Kalle.