Navigation
Hem > Nyheter > Qeep bjöd in till Frukostmöte / Nätverksträff på The House, Nya Hovås Göteborg.

Qeep bjöd in till Frukostmöte / Nätverksträff på The House, Nya Hovås Göteborg.

Dela

På Norges nationaldag 17 maj samlades ett härligt gäng bestående av 10 passionerade och resultatorienterade nyckelpersoner inom näringsliv och sportens värld i Göteborg.

På agendan för dagen – Vilket resultat är möjligt?

Morgonen startade med en rundvandring i co working konceptet The House i den nya stadsdelen Nya Hovås utanför Göteborg där Qeep etablerat sig med sitt Göteborgskontor.  Därefter bjöd Qeep, Lasse Gustafsson, managementkonsult på Qeep Sverige AB på frukost och faciliterade gruppens samtal. Alla deltagare fick en chans att presentera sig, sitt varumärke, sina erfarenheter och förväntningar på relationsskapande resultatorienterade möten. Spännande berättelser som gav många vinklar från många håll. Kul och lärande.

Den andra delen handlade till stor del av de utmaningar varje ledare i gruppen såg i sina verksamheter med utgångspunkt från ” Vilket resultat är möjligt? Deltagarna bjöd på erfarenheter, lösningar och idéer om att utveckla verksamheter som alla hade stor nytta och glädje av. Alltifrån tydliga mål, planering och prioritering, svårigheter att bygga team mm…

Mötet som varade i 2,5 h gav många intryck, ny energi, tips och idéer till den egna vardagen samt nya kontakter.

Qeep´s Ambitionen är att regelbundet kunna bjuda in till inspirationsmöten och bygga upp ett nätverk med fokus på att vara en affärsmässig träningsarena för relation, resultat och utveckling. En arena där deltagarna vågar bjuda på sig själv, sina erfarenheter och sina utmaningar. Affärer är definitivt också en sport och i vardagen spelar alla match i stort sett hela tiden. Genom bra samtal, möten med intressanta människor och med inspirerande teman föra en dialog där vi skapar inspiration till större resultat säger Lasse Gustafsson på Qeep.

”Att träffa nya människor i en avslappnad miljö utan en helt färdigställd agenda tycker jag leder fram till intressanta och givande diskussioner och samtal.Qeep och Lasse lyckades bra att uppnå detta med det upplägg han satte ihop för oss på The House”

Jonas Stendahl VP Sales / Portsgroup AB

 

“Stort tack till Er alla. Jag fann mötet väldigt givande och stimulerande” 

Jacob Hjalmarsson VD / Headhunter ONEHIRE AB