Navigation
Hem > Nyheter > Orkla Confectionery & Snacks tar hjälp av Qeep

Orkla Confectionery & Snacks tar hjälp av Qeep

Dela

Orkla Confectionery & Snacks Sverige, med kända varumärken som OLW och Göteborgs Kex, har inlett ett tvåårigt samarbete med Managementkonsultföretaget Qeep Consulting med målet att säkerställa företagets resultat. 2015 var ett genombrottsår för kex- och snacksföretaget och för första gången på tre år vände företaget en nedgående trend och har under året valt att sätta höga ambitiösa mål. Detta för att ta sig tillbaka till tidigare stabila nivåer för att säkerställa långsiktig konkurrenskraft.

– Arbetet inleddes med en förstudie och vi har nu beslutat oss för ett mer långsiktigt samarbete med Qeep. Med ökat fokus och tydliga prioriteringar, coaching och uppföljning strävar vi efter att skapa ett nytt arbetssätt som gör att vi tillsammans når helt nya extraordinära resultat, säger Henrik Julin vd på Orkla Confectionery & Snacks Sverige.

Tillsammans med företagsledningen på Orkla Confetioney & Snacks inleddes hösten 2015 en dialog med Qeep Consulting. Samarbetet syftar till att coacha och utveckla organisationen att hitta ett bättre och mer effektivt arbetssätt med ökat resultatfokus. Qeep grundades 1998 och deras tjänster baseras på grundtanken att företag och individer är kapabla att nå betydligt högre och åstadkomma mycket mer än de tror är möjligt.

– Vi utmanar företagsledare att se bortom sina gränser och sätta mål som de aldrig tidigare vågat sätta eller ens tänka på. När vi analyserat möjligheterna är vi snabba med att gå till handling. Merparten av vårt arbete går ut på att hjälpa våra kunder att lyckas med sitt förändringsarbete, vi hjälper dem att verkligen genomföra de mål de satt upp, säger Mathias Bönnemark, vd på Qeep Consulting Sverige.