Navigation
Hem > Nyheter > Mercedes anlitar Qeep för sin offensiva satsning i Sverige

Mercedes anlitar Qeep för sin offensiva satsning i Sverige

Dela

”Mercedes har en kraftig tillväxt på den svenska marknaden och jag ser fram emot att ta företaget till nästa nivå. En del i detta är vårt samarbete med Qeep Sverige. Med ökat fokus och tydliga prioriteringar, coaching och uppföljning strävar vi efter att skapa ett nytt arbetssätt som gör att vi tillsammans når helt nya extraordinära resultat” säger Björn Hauber, ny VD för Mercedes-Benz i Sverige och Danmark.

Mercedes växer inom segmenten personbilar, transportbilar och lastbilar. Det sker genom ökad bearbetning och flertalet lanseringar av nya modeller – nu senast E-klass kombi. Detta ställer nya krav på personal, ledning, anläggningar och arbetssätt avseende kapacitet och graden av professionalism.

För att hantera kraven har Mercedes tecknat ett samarbetsavtal med Qeep Sverige. Samarbetet sträcker sig över flera år och innefattar samtliga segment.

”Vi har under flera år haft förmånen att arbeta med Mercedes på olika nivåer och i diverse program. Klart att vi blir glada och stolta när de väljer Qeep, när arbetet intensifieras. Att få arbeta med vår kärnkompetens sedan 18 år tillsammans med ett premium märke som Mercedes är en bekräftelse för Qeep som företag. Det är med stor ödmjukhet vi tar oss an samarbetet och vi ser fram emot att vara en del i Mercedes fortsatta utveckling och framgång”, säger Mathias Bönnemark, VD Qeep Sverige.