Navigation
Hem > Nyheter > Qeep rekryterar Lasse Gustafsson och etablerar sig i Göteborg

Qeep rekryterar Lasse Gustafsson och etablerar sig i Göteborg

Dela

Managementkonsultbolaget rekryterar Lasse Gustafsson som ny konsult. Han har under mer än 15 år arbetat med affär- och organisationsutveckling.

Det känns oerhört inspirerande att gå in i ett bolag som Qeep. Jag har en lång erfarenhet från starkt resultatinriktade miljöer, både inom elitidrott och näringsliv. Att nu få kombinera denna erfarenhet med Qeep´s gedigna erfarenhet känns fantastiskt roligt och utmanande. Jag har en stark passion kring att möta människor, identifiera möjligheter samt att utveckla arbetssätt och resultat. Det ska bli mycket spännande att jobba under Qeep’s varumärke och med alla de kunniga konsulter som Qeep har idag.” – Lasse G

Lasse Gustafsson har mer än 20 års erfarenhet från konsultvärlden. Han har arbetat inom elitidrotten som coach, klubbchef och styrelseledamot. Dom senaste 13 åren har han arbetet med affär- och organisationsutveckling, både inom offentlig sektor och publika företag. Han är en flitigt anlitad föreläsare på konferenser och kick-offer samt driver ett par affärsnätverk.

Vi märker en ökad efterfrågan på våra tjänster hos både befintliga och nya kunder vilket gör att vi ständigt ser över vårt erbjudande, både konceptuellt och geografiskt. Lasse gedigna kunskap från att arbeta med ledare, utveckla koncept samt driva förändrings- och förbättringsarbeten i såväl stora som små organisationer passar oss utmärkt. Dessutom är Lasse stationerad i Göteborg – en region där vi hela tiden har stora långa uppdrag och som vi ser är på frammarsch – vilket ger oss en fantastisk fördel i befintliga uppdrag och nya dialoger.